Ingredienser: Att rulla pralinerna i Lägg maränger och hallon till pralinerna i en plastpåse och kavla så att de smulas. Gör därefter likadant med maränger och hallon att rulla pralinerna i. Ställ in marängsmulet för att rulla pralinerna i kylskåpet. Smält chokladen på låg värme under konstant omrörning. Ta kastrullen från värmen och tillsätt mjukt smör, kokosgrädde, passionsfruktpulver. Blanda väl. Blanda krossad maräng och smulade hallon på en tallrik. Ta ut pralinblandningen ur kylskåpet (den ska vara kall men fortfarande gå att rulla till kulor). Rulla små kulor och täck dem med maräng-hallonblandningen. Servera gärna med vispad grädde och kanska lite extra smulad maräng samt hallon. Fresh as Pavlova tryfflar
Skriv ut
Ingredienser
200 g vita chokladknappar
50 g mjukt smör
2 msk kokosgrädde
2 tsk Frystorkat Passionsfruktpulver Fresh As
1 dl smulade Frystorkade Hallon från Fresh As
1 dl krossade maränger
1/2 dl krossade maränger
1/2 dl smulade Frystorkade Hallon från Fresh AsInstruktioner
Tillsätt krossade hallonsmulor och maränger. Blanda och låt vila i kylskåpet ca 20 minuter.
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
443
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
previous post
Raw balls med vaniljsalt och russin
Subscribe
0 Comments
Oldest