Crumble/botten 220 g grahamsmjöl 60 g farinsocker 110 g smör Fyllning 500 g naturell kvarg 300 g crème cheese 100 g socker 3,5 dl vispgrädde 15 g Fresh as frystorkat hallonpulver Garnering Smulade frystorkade bär, jordgubbar, hallon, blåbär Sikta på hallonpulver Ev en tunn skiva maräng Finfördela grahamsmjöl, farinsocker och smör i matberedare. Bred ut i en springform och grädda i 200° ugnsvärme till crumblet får färg och är torrt. Vispa kvarg och crème cheese till en fast och slät kräm. Tillsätt hallonpulvret och fortsätt vispa tills blandningen är helt homogen. Vispa grädden till fasta toppar i en annan skål. Vänd försiktigt och noggrant ner grädden i kvargen med en slickepott. Dekonstruerad cheese cake Låt fyllningen vila i kylen, gärna över natten. Smula crumblet med fingrarna vid serveringen och lägg en matsked på varje tallrik. Forma ett ägg av fyllningen med två skedar eller spritsa fyllningen på ditt crumble. Garnera med smulade frystorkade jordgubbar och några blåbär eller färska bär. Traditionell cheese cake Kyl ner crumblet och bred på fyllningen med en palettkniv. Ställ in att stelna i kylen över natten. Garnera t.ex. med smulade frystorkade blåbär eller hallon eller smulad maräng. Skär i bitar med en vass kniv som doppats i varmt vatten.No bake cheesecake med Fresh as
Skriv ut
Ingredienser
Instruktioner
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
185
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
previous post
Thüringer bratwurst
Subscribe
0 Comments
Oldest