Vad trevligt det var att möta alla kryddintresserade på Kistamässans Rum och Trädgård. Vi stod tillsammans med systrarna Brydling i Köksträdgården där vi sålde och marknadsförde våra kryddor. Andra gäster hos tjejerna var bland annat Bosarps kyckling och Il Fornaio.
Vi hade vänstra hörnet av montern som vi fyllde upp med nästan hela vårt sortiment. Denna gången hade vi med våra izettle som vi tog betalt med. Himla smidigt för både kunden och oss.
Systrarna Brydling hade med sig en massa fantastiska råvaror, vi stod för kryddorna och de lagade och bjöd på maten. Det var alltid nya smaker i maten och jag blev väldigt inspirerad att laga till något när jag kom hem.
Här kommer ett litet axplock av det som serverades.
Ulrika Brydling och Carina tillagade Bosarpskyckling på fyra olika sätt. Med rub av Karibiens Skatter, med Tajine Marrakesh, med Doften av Macchia och med Magic Chicken. Alla långtidsgrillade på låg temperatur med indirekt värme. 2 tim i grillen. Tillagningen resulterade i ett mycket mört kött.
Man kan även som Carina och Ulrika Brydling långtidsgrilla en kyckling kryddad med Salsa Xocolatl som fått smälta i smör och som gnidits in under skinnet på kycklingen.
Till de som var sugna på något sött gräddade Carina och Ulrika Brydling pannkakor med en rå söt salsa av färsk ananas i bitar, hallon, Lilla Lena och lite långpeppar. Smakerna blev väldigt goda med det söta och stinget i pepparen som kontrast.
Ett annat recept på pannkakor som de serverade var med färsk hackad ananas kryddad med Söta Geishan och hackad chili.