Det allra finaste Guldkött och Wagyukött i kyldisken och ovanpå den ett omsorgsfullt framtaget sortiment av Herbarias kryddor som matchar och framhäver köttets smak.
Citat från Willy Ohlssons hemsida om Guldkött: ”I slutet av 70-talet fick en man vid namn Ulf Ljung som då var en av ägarna till Willy Ohlsson eftr AB en idé till extra hängt kött. Det som sedermera blev uppkomsten av konceptet ”guldkött”. Guldköttet har genom åren också blivit internationellt känd genom tidningar i New York, Aten och stjärnkrogar i Stockholm osv. ”
Här hittar du Tango Spice, en argentinsk steakkrydda, Mapuche Fire en rökig rub med inspiration från en krydda hos Mapucheindianerna, Heureka en grekisk lammkrydda, Salsa Xocolatl ett måste till den mexikanska molesåsen, Stora Karvanen en orientalisk kryddblandning med bland annat soumakbär, svart sesam , muskotnöt och ingefära. Och sist men inte minst Tryffellycka – Herbarias naturliga smakförhöjare men 3 procent svart tryffel. Titta gärna på hela sortimentet här …
Värt att anmärka: Herbarias kryddor innehåller ingen jäst, glutamat, maltodextrin eller andra tillsatser. Bara rena kryddor!